SORSOLÁSI NYEREMÉNYJÁTÉK

***

 

ASTRON Sorsolási játék szabályzata

2021. decemberében immáron 28. alkalommal sorsolási játékot indít az Astron Kft.

A játék lényegében arról szól, hogy a decemberi hónapban bárki vásárol az Astron óra-ékszer boltjaiban, automatikusan részt vesz egy sorsolásban. A játéknak tétje van, hiszen minden évben értékes nyeremények találnak új gazdára. Mindemellett a sorsolási ünnepség mindenki számára nyitott, kulturális esemény is egyben.

Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy a járvány ellenére, karácsonyi nyereményjátékunkat idén is elindítjuk! A nagy múlttal rendelkező, családias hangulatú sorsolás-rendezvényünket a járvány miatt sajnos nem tarthatjuk meg. Ezért az eseményt ONLINE szervezzük, természetesen a mindenkor érvényes jogi keretek betartása mellett.

 

Hogyan vehetsz részt a sorsolásban?

Az eddigi évekhez hasonlóan, aki december 1-31. között vásárol az ASTRON óra-ékszer boltjaiban, minden 3 000 Ft feletti vásárlás esetén egy darab SORSJEGYET kap. Ha a vásárlás meghaladja ezt az összeget, úgy minden további 5.000 Ft után újabb és újabb sorsjegy jár. 

A sorsjegyeket a megfelelő adatokkal kitöltve, be kell dobni a boltban elhelyezett dobozokba. Kitöltött sorsjegyed garantáltan részt vesz a MŰSORRAL EGYBEKÖTÖTT ONLINE SORSOLÁSON!

 

Óra-ékszer boltjainkat itt találod:

     

 

 

Az ONLINE VÁSÁRLÓK is részt vehetnek a sorsolásban?

Igen, az online vásárlóinkat is bevonjuk a játékba! 

Az ONLINE VÁSÁRLÓINK között 5 külön nyeremény lesz kisorsolva.

Minden webes megrendelés sorszáma AUTOMATIKUSAN bekerül a sorsolásba, amely az alábbi kettő feltételt egyszerre teljesíti:

  • december 1-31. között adtak le webáruházainkban
  • a megrendelés végösszege meghaladja az 10 000 Ft értéket

 

Az alábbi webáruházaink vesznek részt a sorsolási játékban:

FONTOS: a sorsolási játékban az egyéni vásárlók vehetnek részt, akár magán- és akár jogi személyekről legyen szó. Nagykereskedelmi vásárlóinkra a sorsolás nem vonatkozik!

 

Mikor lesz a sorsolás?

A sorsolás idén ONLINE lesz megtartva. Időpontja: 2022. január 11. (kedd) 18 óra.

A rendezvény élő közvetítésének linkjét a www.astronora.hu főoldalán fogod megtalálni, illetve a youtube csatornánkon és a facebook oldalunkon lesz elérhető.

Kattints ide és nézd meg YouTube csatornánkat!

Kattints ide a Facebook oldalunk eléréséhez!

Milyen díjak lesznek?

Az óra-ékszer boltok sorsolásában 20 értékes nyeremény talál gazdára, plusz a főnyeremény: egy értékes állóóra!

FONTOS! A fődíjat csak az nyerheti meg, aki a sorsjegyen megadta a telefonszámát! Ezen a számon a Sorsolási Bizottság képviselője felhívja és a nyereményről tájékoztatja a nyertest. Három egymás utáni eredménytelen hívás esetén, a hívást sikertelennek tekintjük, s tovább folytatjuk a sorsolást.

 

A webes megrendelők között további 5 nyeremény lesz kisorsolva, az ASTRON óramárka termékei közül. 

 

Hogyan értesülsz, ha nyertél?

A sorsolási rendezvény ONLINE lesz megtartva, így az esetényt élőben közvetheted Youtube csatornánkon vagy a facebook oldalunkon. A sorsolás napján a linket a www.astronora.hu főoldalán fogod megtalálni.

Arra bátorítunk, hogy kattints ide, nézd meg YouTube csatornánkat és kapcsold be az értesítéseket!

Ide kattintva pedig a Facebook oldalunkat tudod elérni! Ezt is érdemes bekövetni, hogy mindig időben értesülj az újdonságokról és az esetleges akciókról.

 

Hogyan veheted át nyereményedet?

Az óra-ékszer boltok és a webes rendelések nyereményei is a sorsolást követő napon már átvehetők lesznek személyesen keceli üzletünkben, illetve egyeztetés alapján futárszolgálattal kézbesítjük.

Az állóóra-fődíj csak személyesen vehető át a keceli óra-ékszer üzletben. Annak hazaszállításáról a nyertesnek kell gondoskodnia. Sem postai, sem futár szolgálattal nem áll módunkban kézbesíteni.
Kérdéseit a v.anett@astronora.hu e-mail címre várjuk. 

Jó vásárlást, kellemes ünnepeket kívánunk!